tisdag 30 oktober 2012

Charmerande bokomslag

Eftersom jag publicerat ett obehagligt bokomslag till en av André Gides böcker kommer här ett par betydligt sötare och trevligare (okey, det är en dödskalle med på ett, men den rare gossens läppar får kompensera för detta):


5 kommentarer:

  1. Förtjusande! Jag gillar nog omslaget längst upp till höger, mannen och frukten och dödskallen bäst. Oh förresten kommer inte den söte pojkens läppar från en bild från filmen om Caravaggio?:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är de förtjusande! Jag älskar dem... tyvärr äger jag bara Om icke vetekornet dör med det utseendet, mina utgåvor av de andra böckerna är inte alls lika fina (förutom Jordisk Föda, har en fin utgåva med lite frukt på, den är söt). Jag gillar också den längst upp till höger (det är Vatikanens källare, den jag gav dig i present, har du läst den än?) men även den längst upp till vänster för att Gide är så söt och blå där! Och dödskallen är underbar, jag tänkte också på Caravaggio-pågen! Det ser verkligen ut som att det skulle vara från den filmen men jag har inte kollat upp det ordentligt! :) Är inte Gide förskräckligt lik Joseph Gordon-Levitt förresten?

      Radera
    2. För övrigt har jag alltid älskat det där omslaget till Falskmyntarna. Det passar så bra in på historien, unge mannen som undrar om han ska lyssna på de gamla, visa eller de yngre som är visa men mindre moraliska!

      Radera
  2. Jo han är faktiskt rätt lik honom!:P Ah är det! Jag påbörjade den och sedan kom en massa böcker till på kursen så jag får läsa den när the course is over! Den ligger på mitt nattduksbord och tittar illmarigt på mig!:P Förlåt för att jag ej har hört av mig ang imorgon! Jag vet ju inte än hur jag jobbar! Troligtvis gör jag inte det alls och då är jag i Malmö halv tre. Men jag hör av mig så fort jag vet imorgon!

    SvaraRadera
  3. Visst är han! Och båda är så fina så fina! :) Åh, du måste verkligen läsa den sedan (och jag måste läsa om den), den är käck, satirisk och rätt underbar! Väldigt speciell bok. Ja, vi får höra av oss! :)

    SvaraRadera